IP Telefonie
van Esprit Telecom

Meer flexibiliteit en efficiency tegen lagere kosten

Vaste telefonie

Wilt u bellen via het betrouwbare netwerk van Esprit Telecom, dan is dat ook mogelijk. Welk type verbinding en hoeveel capaciteit u ook wilt, Esprit Telecom kan u altijd van dienst zijn. Wij leveren u vaste telefonie aansluitingen op maat op basis van analoog, ISDN 2-8, ISDN 15, 20 of 30 of ISDN over glasvezel.

Kiest u voor de expertise van Esprit Telecom dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de onderliggende technologieën, protocollen of verbindingen. U bent gewoon altijd bereikbaar voor uw relaties en klanten, zoals het hoort. 

Kiest u ervoor om te bellen via het Esprit Telecom netwerk dan bent u ook meteen voorbereid op de toekomst. Zodra uw telefooncentrale aan vervanging toe is en u besluit over te stappen naar VoIP, hoeft u geen nieuwe infrastructuur te bestellen. U hoeft dan alleen een IP centrale aan te schaffen. Wilt u niet investeren in een nieuwe centrale dan kan Esprit Telecom u de functionaliteit van een telefooncentrale uit haar netwerk leveren met Hosted Telefonie van Esprit Telecom. 

Voordelen van Esprit Telecom Vaste Telefonie op een rijtje:

  • Toekomstvast
  • Persoonlijke service
  • Helpdesk 7 dagen per week bereikbaar
  • Eenvoudig overstappen met behoud van nummers
  • Overzichtelijke factuur van al uw belkosten

 

Wilt u meer weten over VoIP van Esprit Telecom ? Klik kan hier

Wilt u meer informatie over Telefonie?

  • Downloads

Wilt u meer infomatie?
Bel 088 0068 170